2011-12-12

27crags - importera ticklista!

Våra finska vänner håller sakta men säkert på att bygga upp sin sajt 27crags.com till något riktigt bra. De har bland annat ett riktigt imponerande gränssnitt för att lägga ut foto-topos publikt. Användarvänligt och snyggt! Vi har lagt ut en del av Ume-bouldringen, t.ex. Mosjön, via 27crags och har haft mestadels positiva erfarenheter.

Integrationen med facebook funkar bra, man kan sedan länge logga in med sin facebook-användare. (Jag skulle gärna se integration med google+ också.)

Sedan idag går det också att halvautomatiskt importera sin ticklista till 27crags.com. Om man har bokfört sina leder eller boulder på någon annan sajt och vill byta till 27crags så kan det ju vara jobbigt att sitta och knappa in varenda led igen; jag provade idag att importera runt 150 ticks till 27crags vilket tog ungefär en kvart, men det skulle gått fortare om jag inte hade så många obskyra tradturer på min lista.

Om du också vill automatiskt importera ticks till 27crags, gå till din användare, klicka på »Ticks« och scrolla ner en skärmsida och klicka på länken »Import ascents from another website!«.
kommentarer